Nytt attraksjonspunkt på ytre Grytøy: – Fantastisk dugnadsinnsats

Utsikten er formidabel. Fra det nye attraksjonspunktet på ytre Grytøy kan blikket fange Hinnøya, Andøya og det tallrike øyriket utenfor Grøtavær.

DUGNADSGJENGEN: Jostein Nygård, Jan Arild Rasmussen, Noralf Leitring, Britt Eidissen, Torgeir Eidissen, Ann-Lisbeth Teigland, Marianne Olsen Teigland, Marten van der Linden, Ole Mikal Olsen, Jan Magnus Mikalsen, Trygve Larsen og Ingebjørg Steen, var i sving sist lørdag. I tillegg var det flere som stod i serveringa.  Foto: Tormod Ivar Kjelseth

nyheter

– Jeg vil hylle dugnadsånden i Ytre Grytøy Bygdelag (YGB), de gjør en fantastisk jobb med å oppføre vår nye trelavvo, sier leder Ingebjørg Steen.

– Midnattssol og nordlys

– Trelavvoen har lenge ligget «på vent» for oppsett. Takket være en heidundrende innsats av dugnadsgjengen, er den i dag kommet på plass oppfor gamle Bringevollen stadion. Mange timers hardt arbeid av mange sterke menn og maskiner. Foreløpig noe preget av lang tids lagring og tidens tann, men gled dere til den blir pussa litt på og etter hvert helt ferdig. Godt jobba, alle mann, uttaler leder Ingebjørg Steen i YGB til de 215 medlemmene på hjemmesida.