Skole, sentrum og korona på sakslista

Barne og unges kommunestyre i Harstad (BUK) har kalt inn til møte 5. juni.

SKISSE Skisse: Bergseng nye skole skal ha mulighet til å ta imot hele 450 elever i fremtiden, og skal forbedre trafikksituasjonen for dagens 340 elever. Tomtevalget derimot, er ikke avklart.   Foto: Illustrasjon - Asplan Viak.

nyheter

Kommuneoverlege Jonas Holte gir en orientering om korona i Harstad, spesielt rettet mot barn og unge. Etterpå åpnes det for en spørsmåls- og refleksjonsrunde der representantene kan ta opp ting de lurer på i forbindelse med korona og de tiltakene som har vært gjort, og de tiltakene som videreføres fram mot sommeren og høsten.


OPPDATERT

Savnet syvåring ble funnet innelåst i buss

Den syv år gamle gutten som var savnet tirsdag kveld, ble funnet innelåst i en buss.


I fjor sommer begynte arbeidet med å oppgradere sentrum for fullt. Det ble lagt nytt torg, lekeplassen i Generalhagen ble oppgradert og arbeidet med å ruste opp Havnepromenaden ble påbegynt. I tillegg begynte kommunen å teste ut pop-up-park i sentrum. Til Festspillene ble det satt ut basketballstativ samt flyttbare skateramper ved Ottar Håløygs plass.