Mener han blir trukket for mye i parkering på UNN Harstad:

Reagerer på parkeringsservice

Arne Martin Hauan fra Bogen opplever at han ikke får refundert parkeringsutgifter man skal ha tilbake. Men parkeringsselskapet avviser dette.

parkeringsspørsmål: – Hvorfor får man ikke refundert som man skal, spør sykehusbesøkene Arne Martin Hauan. Men Apcoa, som håndterer betalingsløsningen på sykehuset, sier dette ikke stemmer. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Han var sist uke på UNN Harstad der han puttet inn kortet og betalte 100 kroner for parkering, før han gikk inn. På parkeringsautomaten står det at hvis man betaler for mye, så kan man putte inn kortet når man kommer ut, og dermed kun betale for den reelle tida man parkerte.

– Jeg gjorde det, og fikk kvittering for at jeg da hadde betalt 80 kroner. Men et par dager senere så jeg på kontoen min at jeg var trukket for 100 kroner, og jeg har heller ikke senere fått justert denne summen fra Europark, forklarer Hauan.