Ny filmkommisjonær i nord

Styret i Nordnorsk filmkommisjon har ansatt Hilde Korsæth (55) som filmkommisjonær.

ANSATT: Hilde Korsæth. Pressefoto 

nyheter

Ansettelsen skjedde under Nordnorsk filmkommisjons styremøte onsdag.

Hilde Korsæth (55), som opprinnelig kommer fra Trøndelag, har jobbet som filmfotograf og filmskaper i Nord-Norge i mer enn 30 år. Blant annet har hun laget «Min elskede» (2011), som vant prisen for beste dokumentarfilm på Nordiske filmdager i Lübeck samme år, og ble nominert til Folkets Amanda i 2012.


Skole, sentrum og korona på sakslista

Barne og unges kommunestyre i Harstad (BUK) har kalt inn til møte 5. juni.


Hun har også laget mange filmer med tematikk fra krig og kald krig i nord og norsk-russiske relasjoner, som blant annet «Føde for sjelen» (1999), «From Vardø with love» (2006), og «Alt hva fedrene har kjempet» (2018).