Flytter sammen til Tian-bygget

2. juni flytter Peab Bjørn Bygg og Peab Bogstrand sammen inn i bygget i Medkila der Statoil tidligere holdt til.

SAMLOKALISERES: 2. juni kan fra venstre Arild Østgård, Arild Bogstrand, Bente Hoseth, Gro Skaar Knutsen, Bård Hansen og Rune Stenberg treffes under samme tak i Mølnholtet i Medkila  Foto: Andreas Isachsen

FLYTTER: Etter 16 år i Tore Hunds gate flytter Peab bygg til Tian-bygget i Medkila.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Da samlokaliseres de to bedriftene med Peab Eiendomsutvikling Nord for første gang under samme tak. – Vi har leid oss inn i deler av 3.etasje i bygget, der vi i disse dager sluttfører oppussingen av om lag 700 kvadratmeter bestående av 35 kontorplasser pluss møterom og fellesarealer, forteller Arild Østgård, leder Peab Bygg Norge, Arild Bogstrand, distriktssjef Peab Bogstrand, Bente Hoseth, Peab Eiendomsutvikling Nord, Gro Skaar Knutsen, administrerende direktør Bjørn Bygg, Bård Hansen, distriktssjef Peab Bjørn Bygg Hålogaland og Rune Stenberg, prosjektsjef Peab Bjørn Bygg.

Fem av syv oppdrag

– Gjennom denne samlokaliseringen styrker og utnytter vi hverandres egenskaper og ressurser, noe som gjør det enklere for oss i kampen om å vinne anbudskonkurranser. Nå kan vi sitte sammen å kalkulere og prosjektere fremfor å sitte i hvert vårt lokale. Det vil samtidig ganske sikkert gjøre oss bedre rustet i konkurransen om å kapre de store jobbene, mener de og peker blant annet på de mange delprosjektene de kan regne på i forbindelse med utbyggingen på Evenes. – Her har vi allerede fått fem av de syv byggningsmessige delprosjektene som hittil er utlyst, blant annet byggingen av to vaktbygg og et dokumentsenter. Totalt har vi bare på Evenes fått kontrakter på 120 millioner kroner.