Disse unge næringsspirene tjener penger på golfsporten

Brødrene Ville og Veikka Laitinen bor like ved golfbanen på Røkenes. Det har i flere år vært god butikk.

BUSINESS Brødrene Ville (t.h.) og Veikka Laitinen har en uortodoks måte å skaffe seg lommepenger på. De plukker opp golfballer som har havnet i bushen, eller simpelthen er etterlatt ved banen på Røkenes.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Det er nemlig ikke alltid at våre lokale golfspillere er like ... skal vi si «treffsikre» ... når storslegga hentes fram, og ballen skal smekkes langt av gårde.

På pletten

Noen ganger forsvinner den vesle gjenstridige kula ut i geografien. Eller blir borte «i sola» der oppe under himmelhvelvingen. Andre ganger blir baller avglemt i grøfter og gress. Det finnes som kjent grenser for tålmodighet i en leteprosess, når det fortsatt gjenstår 6–7 hull av runden. Men da er brødrene Laitinen på pletten.