– Blir det ikke slutt på ulovlig ferdsel i området, vanker det bøter

Politiet har sett seg lei av at sjåfører ikke følger skiltingen for motorisert ferdsel på det splitter nye steinlagte torget.

ADVARER Her kjøres det ofte ulovlig fra både private sjåfører og de som leverer varetransport, melder politiet.  Foto: Arkiv - Turid Ingebrigtsen

nyheter

Dette gjelder for så vidt både varelevering og private biler. Private biler skal i utgangspunktet ikke inn på torgområdet. Kjøretøy som leverer varer skal bruke de tidsvinduene som er angitt. Det vil si at de må levere før klokka 11.00 om morgenen, og/eller mellom klokka 16.00 og 23.00 på kvelden.


–Sentrum er perfekt for barna

To familier med til sammen fem barn så ut til å stortrives søndag formiddag i sentrum.


– Klager strømmer inn fra folk om trafikk på tidspunkter der det bare er tillatt for syklister og fotgjengere på torget. Det tas kontakt med politiet og parkeringsetaten i Harstad kommune, forteller patruljeleder Oddmund Nilsen i Harstad politidistrikt.