Astrids Oase vokser fram fra en nedlagt skole:

«Hemmelig» campingidyll i Ibestad

Koronapandemien satte på en kraftig brems. For familieforetaket i den gamle skolen fem kilometer fra Hamnvik ble hverdagen brått en annen.

Campingpar: Uwe og Astrid Beer-Sist holder i de fleste trådene i Astrids Oase i gammelskolen i Hamnvik i Ibestad. Foto: Kristine Hals 

nyheter

Campingplassen Astrids Oase har vokst fram nærmest i det stille de senere årene. Astrid Beer-Sist og mannen Uwe Beer-Sist kom fra Tyskland til Norge i 2002. Paret forteller at de aldri blir fri for jobb og at det alltid er mye å gjøre med driften av campingplassen.

I starten jobbet Uwe i et byggefirma. Etter hvert ville de starte opp noe selv og de begynte å leie ut hytter i 2007. I 2007 laget vi hyttene og i 2017 åpnet vi for camping. I 2017 åpner de campingplassen.