Kari Bremnes til Bakgården 2021

Kari Bremnes spiller på Bakgården 19. august 2021. Det skriver Bakgården på sine hjemmesider.

.Aartistslipp: – Kari skulle egentlig stått på scenen i 2020, men det fordømte coronaviruset satte en stopper for dette, skriver Bakgården. Nå er hun booket for neste år i stedet. Arkivfoto 

nyheter

– Kari skulle egentlig stått på scenen i 2020, men det fordømte coronaviruset satte en stopper for dette. Men vi er kjempeglade for at bandet kommer til oss neste år! skriver Bakgården.

– Kari har en fantastisk låtkatalog med nydelige sanger som er allemannseie. Det som gjør henne enda mer unik og spennende er det som skjer når hun står på scenen. En konsert med Kari Bremnes og det fabelaktige bandet hennes er aldri dårlig. Med låtmaterialet hun har er det også bortimot umulig. Den enorme spennvidden i konsertene hennes, fra det lyseste til det ganske mørke og rå, er en signatur for Kari Bremnes band. I Bakgården, der de opplyste byggene omkranser festivalområdet, blir dette garantert en magisk konsertopplevelse.

Bakgården er i år avlyst på grunn av koronaviruset. Arrangørene ser heller fram til festival 19.–20. august 2021. De har tidligere meldt at mesteparten av årets avlyste program blir overført til neste års arrangement.


Ruben stakk av med pris

Lørdag kveld ble det klart at Ruben fra Bjarkøy vant årets låt 2019 under årets Spellemannpris-utdeling.


Til neste år skal blant annet Tungtvann og Zoo spille.

Festivalsjefen har tidligere også røpt at Bakgården har flere planer for mindre arrangementer utover høsten.