Ingvild (32) er ny prest i Trondenes menighet

1. april startet Ingvild Kråkenes Moe (32) som sokneprest i Trondenes menighet. Det skulle vise seg å bli en annerledes start på arbeidet.

Ingvild Moe Kråkenes ser frem til mange år i Trondenes menighet.   Foto: Privat.

nyheter

Ingvild var ferdig utdannet for tre år siden, og har tidligere jobbet som vikarprest i Harstad. Nå er hun nylig ferdig med mammapermisjon, og har kommet godt i gang med arbeidet som sokneprest. Moe er selv oppvokst i Trondenes menighet, og forteller at hun alltid har hatt et spesielt forhold til Trondenes kirke.

– Det er noe med kirkas flere hundre år lange historie, og alle de ulike menneskene og skjebnene som har vært innom kirka, som gjør at man aldri kjenner seg alene her. Verken som prest eller som troende. Også er jo kirka en av de vakreste kirkene jeg vet om, sier Moe.