Simon (25) lager låt på Instagram – der seerne bestemmer utfallet

Da Ungdommens Hus stengte, ønsket Simon Dankertsen å finne nye måter å bringe musikken ut ungdommene.

Simon Dankertsen (25) tenker nytt - og lar ungdommene være med på å produsere musikk digitalt.   Foto: Privat

nyheter

Simon Dankertsen (25) jobber som prosjektveileder for musikk på Ungdommens Hus. Da arbeidsplassen stengte på grunn av koronasituasjonen, ønsket han å finne nye måter å formidle musikk til ungdommene på. Torsdag klokken 17:00 skal han lage en låt helt fra bunnen, der seerne bestemmer resultatet.

– Ungdommene kan følge med på Instagram underveis, og stemme på hvordan låten skal utvikle seg, samtidig som jeg produserer den. De kan stemme på alt fra hvilke instrumenter jeg skal bruke til hvordan tempo sangen skal gå i, sier Dankertsen.