Sandra fra Offersøy debuterer

Fredag 1. mai slipper Sandra-Sofie Nordeng under artistnavnet SASO med sin debutsingel som soloartist, "What Are We"!

Melodien til debutsingelen kom til Sandra-Sofie Nordeng alias SASO, under kalving på gården hjemme i Offersøy.  Foto: Pressefoto

nyheter

Under et nattskift grunnet kalving på gården til foreldrene sine på Offersøy, begynte SASO (Sandra-Sofie Nordeng) å nynne på en melodi hun ikke klarte å gi slipp på. I all hast tok hun opptak av melodien før hun løp ut for å ta imot to kalver. Med melodien på plass, kunne hun ikke sove før hun hadde gjort ferdig sangen. Hun hentet gitaren og skrev teksten til låten "What Are We" etter en lang natt, skriver Constellation Recordings i en pressemelding.

– "What Are We" formidler hvor vondt det er å være i et ensidig forhold hvor man er den eneste parten som gir av seg selv. Hvor forferdelig det er å være klar over det, men likevel fortsetter man å gi, sier SASO om sin nye singel.

Den Oslo-baserte artisten kommer fra en Offersøy, to timer fra Harstad. Siden hun flyttet til hovedstaden i 2017 har hun gitt ut musikk i samarbeid med et elektronisk produsentkollektiv, hvor en av sangene fikk over 200.000 streams på Spotify. Nå som hun fokuserer på sitt nye band bestående av åtte medlemmer, er SASO klar for å presentere sin egen musikk.

I samarbeid med bandet og lydtekniker Lars Andre Gussiås, har de utviklet en unik måte å veve forskjellige sjangre på, som vil appellere like godt til både popelskere som indiefolk fans. Hun henter inspirasjon fra andre norske artister som Inge Bremnes, Fay Wildhagen og Emilie Nicolas.