Gullkorn UB er best i Troms: Nå sikter de høyt i NM

Gullkorn UB fra Heggen videregående skole stakk av med seieren under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Nå er de klare for NM.

Gullkorn UB fra Heggen vgs stakk av med den gjeveste seieren på fylkesmessa. Nå håper de på like gode resultater under NM. FOTO: SMILEHULLET 

nyheter

3. april stakk Gullkorn UB fra Heggen videregående skole av med hovedpremien og tittelen beste ungdomsbedrift under fylkesmesterskapet for elevbedrifter, i tillegg til åtte andre priser. Nå skal de, sammen med to andre ungdomsbedrifter fra Troms, delta på norgesmesterskapet.

Gullkorn UB består av ni gutter på 17-18 år, som gjennom valgfaget Entreprenørskap startet opp bedriften. Sammen har de utviklet produktet Kveldsblanding – en granola spesialdesginet for å gi deg en perfekt avslutning på dagen og rolig søvn.