Bønder og utsalgssteder med nytt matkassekonsept: – En gyllen mulighet til å spise lokalmat

Kvæfjord matkultur går nye veier i koronatiden, og har gått sammen om tre ulike matkasser de kan kjøre ut til folk i distriktet.

HJEMLEVERING: Her er noen av produsentene som er med på konseptet. Fra venstre Mariann Solaas i matfra.no, Tone Rubach på Altevik gård på Sandsøy, Kim Hagen, daglig leder ved Skafferiet Gourmet, Jan Erik Ottestad på Ottestad gård i Kvæfjord og Ellen Eliseussen, prosjektleder i Kvæfjord matkultur. Foto: Håkon Wikan 

De som bestiller kan velge mellom middagskasse, snackskasse eller påskekasse.– De som bestiller kan velge mellom middagskasse, snackskasse eller påskekasse.

Kim Hagen
nyheter

Det er et nettverk av lokale bønder og produsenter som tilbyr matvarer kundene kan hente på Skafferiet Gourmet eller få hjemkjørt.

– De som bestiller, kan velge mellom middagskasse, snackskasse eller påskekasse, sier daglig leder ved Skafferiet Gourmet, Kim Hagen.