Anmelder bilfører etter påkjørsel

Søndagsturen ved Laberget i Kvæfjord fikk en brå slutt.

Illustrasjonsfoto: Ronald Johansen/iTromsø 

nyheter

En bil kom kjørende bakfra og kolliderte inn i den andre. Episoden skjedde ved Laberget/Gambukta på fylkesvei 850 i Kvæfjord om ettermiddagen søndag. Nødetatene rykket ut til stedet. Tre personer var involvert. En av dem ble kjørt til legevakta ved UNN Harstad for en sjekk.


Harstadkvinne tiltalt for grovt bedrageri

Ved tre forskjellige anledninger fikk hun utbetalt dagpenger fra Nav som hun aldri skulle hatt, konkluderer Statsadvokatene i Troms og Finnmark.


Operasjonssentralen opplyste etter en times tid at patruljen hadde forlatt stedet. Etter å ha snakket med de involverte konkluderte ordensmakten med at den ene bilføreren – som kjørte inn i den andre bakfra – nok kan vente seg en reaksjon. Begge kjøretøyene var for øvrig så kollisjonsskadd at de måtte hentes av bilberging. Men politiet ville ikke søndag spekulere i hastigheten til bilene på tidspunktet for kollisjon.