Ingen policy når det gjelder campingvogner - foreløpig

Det nærmer seg påske med stormskritt, og mange har nok planer om å ta i bruk campingvogna.

TETT I TETT Campingvogner på Storjorda.  Foto: ODD LEIF ANDREASSEN/HARSTAD TIDENDE

nyheter

Spørsmålet da er om dette blir en "normal" påske for utfartsfolket. I hvert fall om mange med vogn planlegger å samle seg i samme område? Man skal som kjent unngå at folk kommer for tett på hverandre i disse koronatider. Steder som Storjorda er eksempelvis en populær utfartsplass.


– Korona skal ikke knekke oss

Det vil være tragisk hvis korona ødelegger livsverket mitt, sier Roy-Erik Pedersen i Kokkens Mat.


Det er også forskjeller å ta hensyn til, for noen har faste campingvogner stående, nesten som hytter, mens andre drar den bak bilen og camper der de lyster. Harstad kommune har allerede fått de første henvendelsene fra folk som lurer på hvordan de skal forholde seg til reglene i påsken. Kommunen sier i en kommentar til Harstad Tidende at de ikke har laget spesifikke regler for Harstad foreløpig, men at det er under vurdering. Kommunen kommer tilbake til saken.