Informerer om korona gjennom "Evenes-Nytt"

Evenes satser på informasjon om korona-krisen også på papir.
nyheter

Slik når de også innbyggere uten internett, skriver kommunen i en pressemelding. Behovet for informasjon til innbyggerne er stort i Evenes som andre steder i koronakrisen. Kommunen satser på kontinuerlig informasjon til innbyggerne på egne nettsider og gjennom kommunens Facebook-sider.

-Men det er fortsatt ikke alle som har internett eller Facebook, påminner ordfører Terje Bartholdsen (Ap).


Får 3,5 millioner over to år for å berge kystkulturperle

- Dette er fantastiske nyheter. Tildelingen av midler fra fylket betyr alt for prosjektet, sier leder for "Venner av Sålneset", Kjell Oddvar Bendiksen.


Evenes har i mange år gitt ut sin egen informasjonsavis «Evenes-nytt» hver måned. Nå kommer den med ekstra oppdateringer pga koronaviruset. Det er kommunens egen kultur- og folkehelsekoordinator Unn Kristin Laberg som mange år har hatt ansvaret for å sy sammen hver enkelt utgave av Evenes-nytt.

- Distribusjonen skjer raskt og effektivt ved hjelp av Lions Evenes som mot et honorar til klubben sørger for at det er i samtlige postkasser bare noen timer etter at det kommer ut av printeren på rådhuset. Første ekstrautgave kom i forrige uke, og denne uka kommer det en ny, heter det i pressemeldingen.