Flere lager kreative pakker til elevene: – Et fint avbrekk for barna

Kanebogen skole hopper på trenden, og lager påskepakker til barna på fjerde trinn.

Elisabeth Kolbeinsen (t.v.), Marilen Jørgensen og Tone Wahlquist setter sammen en pakke til hver elev på trinnet. Foto: Odd Mikalsen 

nyheter

Nå nærmer det seg påske, og i disse dager skulle de yngste elevene brukt deler av skoledagen til å lage påskedekorasjoner og andre påskeaktiviteter. I år har elevene hjemmeskole, og flere lærere synes det er synd at mye av det kreative og praktiske arbeidet utgår.


Har fått på plass 167 frivillige: – Det er ennå stille før stormen

167 personer står klar til å gjøre en innsats hvis koronasituasjonen utvikler seg.


Dette har lærerne på fjerde trinn på Kanebogen skole tatt tak i. I likhet med andre skoler og barnehager landet rundt, har de laget en påskepakke til alle elevene på fjerde trinn. Kontaktlærer Elisabeth Kolbeinsen forteller at det er fint for ungene å få praktiske oppgaver, spesielt når man arbeider mye alene om dagen.