Bekymret for at kriminaliteten har flyttet seg inn i hjemmet: – Vi har ikke tilstrekkelig oversikt

Politiet i Harstad registrerer at de har en nedgang i oppdragsmengde og får færre henvendelser. Det bekymrer politistasjonssjefen.

BEKYMRET: Politistasjonssjef ved Harstad politistasjon, Frank Magne Sletten, sier at han er bekymret for hva som skjer i hjemmet som følge av at færre oppholder seg ute. Arkivfoto.  Foto: Frank Roger Roksøy

– Vi registrerer betydelig færre tradisjonelle straffesaker, som vinning, narkotika, trafikk og utelivsvold sett opp mot en normalsituasjon.

Frank Sletten
nyheter

– Vi setter pris på at folk tar regjeringens og kommunens retningslinjer på alvor om å holde seg innendørs og ikke ha eller delta i store ansamlinger. Vi registrerer betydelig færre tradisjonelle straffesaker, som vinning, narkotika, trafikk og utelivsvold sett opp mot en normalsituasjon, sier politistasjonssjef i Harstad, Frank Magne Sletten.

Samtidig er han bekymret for hva som skjer innenfor husets fire vegger.