Bakerinnen opprettholder omsetningen: – Det er krevende, men verdt det

Nå er det nesten to uker siden regjeringen innførte tiltakene som ga begrensninger til serveringsbransjen. Da måtte Bakerinnen tenke nytt.

NY HVERDAG: Camilla Johansen (til høyre) og hennes ansatte Lisa, Mehdi, Frida jobber for å få hjulene til å gå rundt. Foto: Bakerinnen 

nyheter

Den siste uken har det vært nesten folketomt i sentrum. Restauranter, kaféer og utesteder har stengt dørene. Camilla Johansen, også kjent som Bakerinnen, har innført tiltak som gjør at hun kan opprettholde bedriften – og omsetningen.

Det har hun klart, og omsetningen for kaféen i sentrum har holdt seg stabil. Selv om omsetningen på deres kafé på Amfi Kanebogen har blitt halvert, er de glade for å kunne fortsette driften av begge kaféene.