Aunfjellveien stengt igjen: – Det er for dårlig

Veien over Aunfjellet stenges med jevne mellomrom. Dette er til stor fortvilelse for innbyggerne på Aun og Ytre Elgsnes.

Her ble Aunfjellveien åpnet etter å ha vært stengt i forrige uke. Nå er veien stengt igjen.   Foto: Veidekke

nyheter

Troms og Finnmark fylkeskommune har stengt veien over Aunfjellet flere ganger de siste ukene på grunn av rasfare. Dette er ikke innbyggerne på Aun særlig fornøyd med, da veivesenet og fylkeskommunen har brukt to år på å rassikre fjellet.

– Vi er mange her ute som er veldig fortvilt. Vegvesenet skylder på at det er mye snø i nettingen. Er det ikke det nettingen er til for? Hvis veien skal holdes stengt for at det er for mye snø i nettingen, må vi vente helt til våren før veien kan åpnes. Dette sier en av innbyggerne, som blir rammet av veistengingen.