Topcoat Løftet taket på Nordic Hall: Den yngste stjal showet

Forsterket med gode musikalske venner leverte Topcoat et forrykende show i Nordic Hall lørdagskvelden.

STJAL HELE SHOWET: Athena på ni år, og datter til Jan-Harald, tok publikum med storm.  Foto: John Henry Storhaug

...langt krøllete hår og tøff skinnjakke (...), og sang som ei gudinne.

nyheter

Med vel 450 feststemte publikummere var rammende lagt for en stor aften. Som vanlig med disse herrene er kun det beste godt nok, og ikke uventet var det lagt opp til et skikkelig show, både med lys og lyd.

Det ble levert rock, pop, litt mer svingende funky greier, hard country, og til og med litt Rammstein. Tøft og tight band, og innimellom glimrende soloprestasjoner. Etter et langt liv i musikkens tjeneste viste Topcoat at gruppa behersker de fleste sjangere, og det på en overbevisende måte.