Krafttrøbbel: – Koblet ut strømmen klokka 22.00

Hålogaland kraft melder om flere feil på nettet, blant annet på høyspentlinjen mellom Blomjoten og Sørvik.

ILLUSTRASJON: Trond Sandnes 

nyheter

– Vi har feil på høyspentlinjen, og vi må derfor ta en strømutkobling i kveld fra kl. 22:00, og i cirka to timer, meldte Hålogaland kraft.

– Området Nordvikmyra-Nordvik-Melvik- Sørvik v/ krysset v/ bensinstasjonen blir berørt. Vi beklager ulempene dette medfører, skrev de.

Les også:

– Pålagt å jobbe 10–12 timers dag

Tom Einar Karlsen i Fellesforbundet Nordre Nordland og Sør-Troms roper et høyt varsku rundt et stadig økende omfang av arbeidskriminalitet i Harstad.


Det er også feil på strømforsyningen i området Lødingen-Kåringen-Fiskefjorden. Feilsøking pågår.

– Vi kommer med mer informasjon når feil er lokalisert, skrev selskapet på Facebook.

Mellom 21.30 og 22.00 meldte selskapet: Linje fra Lødingen til Fiskefjorden koblet inn. Feil fremdeles over Kåringen til Kanstad. Linjen må befares, og det er mye snø i området som medfører at feilsøking kan ta noen timer. Vi kommer med nærmere informasjon når vi har lokalisert feil.

Les også:

Solgte 14 tomter i Evenskjer Syd

Kanstad Trelast tegnet onsdag en kontrakt med Tjeldsund kommune om kjøp av 14 tomter i boligfeltet Evenskjer Syd som ligger mellom Skånland skole og Skånland kirke.


Det blåser tidvis heftig i hele området akkurat nå. Blytung snø, lastet med fuktighet laver ned, blandet med regn. Ufyselige forhold.