Phadi og Adrian sprer kunst i byen: – Det blir som en festival

Phadi Mubda og Adrian Aressønn har samlet over 150 verk fra syriske kunstnere, som nå er klar for Harstad.

knytter Harstad og syria sammen: Phadi Mubda og Adrian Aressønn tyvstartet med å henge opp bilder på Bakerinnen før helga. Utstillingsåpning er neste uke. Bildene skal pryde byen i en måned. Foto: Tone A. Karlsen 

Vi vil vise at Syria ikke er bare flyktninger og krig

nyheter

Før helga fikk de opp de første maleriene i prosjektet Syrian Art Far North, på Bakerinnen. Det blir en kollektivutstillingmed 19 kunstneres verk som også skal vises både i Galleri Nord-Norge, Harstad bibliotek og på Cafe De 4 Roser.

– Vi vil vise at Syria ikke er bare flyktninger og krig, men også har en vakker side, sier Phadi Mubda, Harstad-bosatt kunstner.