Starter bygging av nytt hotell umiddelbart

Choicehotellet i Kaarbøkvarteret koster over 300 millioner kroner og skal bygges av Consto.

STARTSKUDD Om bare to år kan det nye hotellet i byen være ferdig bygd.   Foto: Illustrasjon - A-LAB/Piks AS

MILEPÆL En glad gjeng tar det første stykket fra startskudd-kaka - symbolet på at byggeprosessen offisielt kan komme i gang. Fra venstre: Styreleder Harstad Skipsindustri, Lars Weyer-Larsen. Bernt Nordby Skøien fra Clemens Eiendom, Mikal Steffensen, Klotind AS og daglig leder i HSI, Ola Karlsen.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Choicehotellet i Kaarbøkvarteret koster over 300 millioner kroner og skal bygges av Consto.

De siste detaljene i kontraktene ble hamret fast kort tid før startskuddet for hotellet ble markert med en seanse i Støperiet fredag ettermiddag. Der var alle viktige parter til stede for å feire at veien mot realisering tar et langt steg fremover.