Dette jobbet politiet med torsdag

  Foto: Gunnar Pedersen

nyheter

Fauske: 20.58: Utrykningspolitiet har avholdt promillekontroll. 50 førere ble kontrollert. En fører blir anmledt for ruspåvirket kjøring. Han hadde heller ikke gyldig førerkort. Bevissikring utført og fører blir anmledt. Mistenkte er i 50-årene.

Fauske: 20.57: Utrykningspolitiet har stanset en bil der fører ikke hadde gyldig førerkort. Fører var også ruspåvirket. Etterforskning startet.

Narvik: 20.47: Utrykningspolitiet har stanset en fører på Ankenes som mistenkes for ruspåvirket kjøring. Bevissikring utført og fører blir anmeldt. Vedkommende er en mann i midten av 60-årene.

Svolvær: 18.56: Utrykningspolitiet har avholdt ruskontroll i Badebukta. 35 førere kontrollert. Ingen reaksjoner.

Rana: 18.55: Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll i 60 sone på Alteren. Fire førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet målt til 72 kilometer i timen.

Sortland: 18.34: Vogntog har sklidd ut i grøfta. Veien blir stengt ved Shell Sortland. Bilberger er på vei til stedet. 20.14: Veien er åpen.

Vevelstad: 17.28: Politiet er på vei til stedet etter melding om at brannalarm er utløst. Skal ikke være brann, men en del røyk i en leilighet. 18.15: Ikke brann, men røyk/os som følge av matlaging. Ingen personskader. Politiet forlater stedet.

Målselv: 16.01: Utrykningspolitiet har hatt laserkontroll i 60 sone på fylkesvei 855 på Karlstad. Elleve førere fikk forenklet forelegg for fart. Høyeste fart målt til 85 kilometer i timen.

Kvaløya: 14.32: Politiet har mottatt melding om trafikkuhell i Håkøybotn. To biler involvert. Alle tre personene er våkne og gjør rede for seg. Airbager skal være utløst. Meldingen oppdateres så fort vi har enheter på stedet. 15.01: Begge bilene trenger berging og veien er sperret. Ambulansehelikopter har tatt med seg en person. Øvrige sjekkes ut av ambulansen på stedet. 15.39: Politiet dirigerer trafikken i ett kjørefelt. Kollisjonen oppsto da en personbil kom kjørende inn på hovedveien fra en sidevei. 16.36: Bilene er berget og veien er åpen. Politiet oppretter sak.

Lofoten: 14.17: På E10 ved Knutstad har politiet gjennomført kontroll. 12 bilførere er gitt forelegg, høyeste hastighet var 80 km/t i 60-sone.

Bodø: 13.36: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll ved Tverlandet skole. To bilførere gitt forenklet forelegg for fart. En for bruk av mobiltelefon og en for manglende fjerning av is på frontruten.

Storslett: 12.25: Politiet har mottatt melding om trafikkuhell i nærheten av Nord-Troms videregående skole. En utenlandsk buss og en utenlandsk personbil involvert. Personene i personbilen er ute av bilen og gjør greit rede for seg. Det blir etter hvert klart at personbilen veltet etter sammenstøtet. Et kjørefelt er sperret. I bussen var det totalt 29 personer inkludert fører. Alle er sjekket ut av helsepersonell og funnet uskadd. I personbilen var det to to personer. Disse er tatt med til Sonjatun i ambulanse for videre sjekk. Det har ikke vært høy hastighet i forbindelse med sammenstøtet.

Mosjøen: 11.11: Vogntog sakset, og sperrer E6. Omkjøring via fylkesvei 78. Politi og bilberger er på stedet. 11.18: Vogntoget står ved Fustvatnet. 11.47: Bilberging pågår. Førerkortet til vogntogsjåføren beslaglegges på grunn av uaktsom kjøring.

Fauske: 10.55: Bilfører stanset av patrulje i sentrum. Gitt forenklet forelegg for ikke å ha fjernet snø/is fra frontrute.

Salangsdalen: 10.21: Statens vegvesen og politiet har avholdt trafikkontroll. 60 kjøretøy kontrollert. Ingen anmerkninger, og alle fikk kjøre videre.

Tromsø: 09.36: En ruset mann i 40-årene er kjørt hjem til sin bopel etter å ha stjålet mat fra en av byens butikker. Han fikk et pålegg av patruljen om å holde seg borte fra aktuell butikk resten av døgnets åpningstid samt at han ikke får lov til å være i Tromsø sentrum i dag.

Tromsø: 08.39: Politiet rykker ut til Tromsø brua etter melding om et utenlandsk vogntog som er på tur over mot fastlandet har fått problemer og ikke klarer komme seg over toppen. Klokken 0852 melder politiet at kjøretøyet har kommet seg over kneika.

Bodø: 04.09: Politiet stanset i natt en bil hvor føreren mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det ble funnet en mindre mengde narkotika i bilen. Bevissikring foretatt.- Vedkommende, mann født i 1992, anmeldes og førerkortet beslaglegges, sier politiet.