Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Storeide: 18.00: Politiet har gjennomført promillekontroll på E10. 20 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner.

Kvænangen: 16.20: Melding om trafikkuhell på E6. En personbil og et vogntog er involvert. Nødetatene på vei til stedet. 16.38: Tre personer involvert. Alle våken og ute av bilene. Trafikken går forbi stedet. 19.00: Det skal være veldig glatt på stedet, ifølge politiet. Vogntoget har sakset og personbilen ble truffet i siden da den ikke kom seg unna. Det tas beslag i førerkortet til sjåføren av vogntoget og forelegg blir skrevet. Veien er nå ryddet.

Sørreisa: 15.28: Utrykningspolitiet har hatt kontroll sammen med vegvesenet i Tømmervik. 86 kjøretøy kontrollert. Ingen reaksjoner fra politiet.

Majavatn: 12.59: Melding om trafikkulykke med mindre personskade. To biler involvert. – Trafikale problemer på stedet. Utrykningsenheter er på vei til stedet, melder politiet. 13.49: Ambulansen er kommet til stedet. To biler skal ha frontkollidert. Trafikkdirigering på stedet. 13.54: E6 er sperret i begge retninger. To personer er tatt hånd om av ambulansen og fraktet til legevakt.

Andslimoen/Heggelia: 1216: Politiet har fremstilt en mann i 50 årene for blodprøve etter mistanke om at han kjørte bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet tas i beslag og saken etterforskes.

Svolvær: 1125:Politiet har gjennomført kontroll ved Badebukta. 90 kontrollerte biler. 2 førere ilagt FF da de ikke hadde skrapt rutene tilstrekkelig, og 1 FF for bruk av mobil.

Tromsø: 1043: I forbindelse med «Skolestreik» i Storgata ble to ungdommer bortvist av politiet fra arrangementet mistenkt for å ha fyrt opp fyrverkeri.

Bodø: 1037: Politiet har stanset en mannlig fører i slutten av tenårene som mistenkes for ruskjøring. Politiet beslaglegger førerkortet midlertidig og oppretter sak.

Leknes: 10.26: I forbindelse med et trafikkuhell på Storeidet har det vært trafikale problemer på E10. Årsaken til ulykken vil etterforskes av politiet. Politiet er fremdeles på stedet. 10.52: Politiet er ferdig på stedet. Veien er åpen for trafikk.

Bodø: 09.32: I løpet av natten er det borttatt flere bilskilt fra biler som sto i lukket parkeringsanlegg. I tillegg er det borttatt vognkort, diverse verktøy og førstehjelpsutstyr. Politiet oppretter sak på forholdet.

Tromsø: 08.51: I morgentrafikken er to bilførere ilagt forenklet forelegg for kjøring mot forbudsskilt i Skolegata. Videre er ytterligere 13 bilførere kontrollert for promille ved Borgtun skole, ingen overtredelser ble avdekket.

Oteren: 08.47: En mann i 60-årene kjørte i veggen på en butikk og kjørte seg deretter fast i en snøskavl. Politiet oppretter sak og tar også beslag i mannens førerkort. Ikke mistanke om rus.

Dette jobbet politiet med tirsdag