Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Tromsø: 22.06: Tre mindreårige gutter på 14 og 15 år ble anholdt i sentrum etter å ha lekt seg med et brannslukningsapparat. De skal blant annet ha sprayet pulver på to parkerte biler. Foresatte er varslet og har tatt hånd om av guttene. Sak vil bli opprettet.

Ballangen-Narvik: 21.53: Meldes om svært mye elg på E6. Politiet ber trafikanter være obs.

Ofoten: 21.43: Påkjørsel av elg på Skjomenbrua. Mindre skader på kjøretøy. – Viltnemda konstaterer at elg og kalv har det fint. Er observert 35 elg på strekningen Narvik-Ballangen.

Narvik: 19.59: I Trældalskrysset er et latvisk vogntog gitt kjøreforbud inntil dårlig dekkutrustning er utbedret.

Øksnes: 16.51: I forbindelse med planlagt øvelse kommer det til å være en del uniformert politi som benytter blålys på Myre. Øvelsen kommer til å foregå fra klokken 18.00 til 21.00.

Harstad: 14.38: Politiet måtte mandag besøke NAV i Harstad for å ta hånd om en person brukt pepperspray i lokalene. Les mer her

Leirfjord: 14.34: Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i slutten av 20-årene på fylkesvei 17 på Leland. Fører målt til 119 kilometer i 80 sone. Sak opprettet.

Mo i Rana: 14.22: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll på E6 på Nerdal. Fire forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet målt til 76 kilometer i timen.

Mo i Rana: 12.24: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll av tungbiler på E6 ved Yttervika. Åtte førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Harstad: 11.50. Politiet rykker ut for å sjekke om det er en brann på gang i en bygning i Sigurds gate, etter å ha fått melding. Noe senere forteller 110-sentralen at brannmannskapene ikke fant noen tegn til røyk eller ild da de kom fram til stedet. - Meldingen kom fra en privatperson, sier 110-sentralen.

Harstad: 11.19: Politiet har avholdt trafikkontroll i Harstad sentrum mandag formiddag. Det ble utstedt tre gebyrer for manglende bruk av bilbelte og ett forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon. Til sammen ble 15 sjåfører kontrollert.

Finnsnes: 08.33: Politiet har fått melding om en trafikkulykke på Fylkesvei 86 i krysset Otterveien - innfartsveien. - To biler er involvert og det var en person i hver bil. Begge er oppegående og blir undersøkt av ambulansepersonell. Nødetatene jobber på stedet.

Fauske: 02.53: UP har gjennomført trafikkontroll som resulterte i ett førerkortbeslag - 120 km/t i 80 sone. Bilfører i tillegg mistenkt for ruskjøring. Bevissikring gjennomført.


4-6 operasjoner og 50 polikliniske konsultasjoner ved UNN Harstad er utsatt

Årsaken er datatekniske problemer ved Universitetssykehuset Nord-Norge.


Svolvær: 22.47: Politiet har hatt promillekontroll langs E10 Badebukta. 41 kontrollerte førere, ingen overtredelser.

Rana: 20.56: Politiet har avholdt laserkontroll ved Altermark/Utigarden. Åtte førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 71 kilometer i timen. Maks hastighet på stedet er 60 kilometer i timen.