Tilbake i KUPA

Tidligere fylkesråd for plan og økonomi i Troms fylkeskommune, Ane-Marthe Sani, er fra 1. februar tilbake i stillingen som rådgiver i KUPA.

TILBAKE: Ane-Marthe Sani, tidligere fylkesråd for plan og økonomi – nå Rådgiver i Kunnskapsparken. 

nyheter

Hun er tilknyttet KUPAs kontor på Flow Coworking i Tromsø, og vil arbeide med utvikling og gjennomføring av prosjekter og oppdrag innenfor KUPAs satsingsområder i hele Nord-Norge, heter det i en pressemelding. Rådgiveren vil ha et spesielt fokus på kunder i Tromsøregionen. Sani har hatt permisjon fra rådgiverstillingen i KUPA fra juni 2017, da hun tiltrådte som fylkesråd.

Les også: - Å være i jobb betyr alt for integrering og språkopplæring

– KUPA er et industrirettet innovasjons- og rådgivingsselskap. Våre kunder er i hovedsak oppstartsbedrifter, etablerte bedrifter og klynger i vekst om omstilling, men vi har også oppdrag for offentlig sektor.

– Ane-Marthe har med sin erfaring både fra yrkeslivet og som politiker opparbeidet en kompetanse som er verdifull både for våre kunder og for KUPA. Jeg er derfor svært tilfreds med å kunne ønske henne velkommen tilbake til oss,» skriver adm. direktør Trond Slettbakk i KUPA i pressemeldingen.

Les også: Nå iverksettes det strakstiltak i Harstad mot byens narkoproblem

– Gjennom KUPA kan jeg fortsette å være en brikke for vekst og utvikling av Nord-Norge, og det ser jeg fram til, sier rådgiver Ane-Marthe Sani.