Nå kan du få gratis juridisk bistand

Har du et spørsmål om lov og rett kan du nå få gratis rådgivning.

SAMLET Rådgiverne i Jusshjelpa i Nord-Norge. 

nyheter

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer på saksinntakstur til Tjeldsund og Harstad.

Det er jusstudentene Lotte Nilsen og Bjørn Hanssen som tar turen. De er i Harstad bibliotek lørdag 15. februar i tidsrommet 10.00 – 12.00. Mens Tjeldsund får besøk fredag 14. februar i frivillighetssentralen fra 16.00 til 17.00.

Les også: Politiet: - Kjøpere av telefoner ble svindlet

Her skal de samle inn saker fra mennesker som trenger hjelp. For å kunne gi best mulig hjelp har de valgt å plukke ut noen rettsområder som de satser ekstra på. Blant annet familie-, samboer- og barnesaker, husleierett, trygderett og arbeidsrett. De bistår også klienter i gjeldssaker, utlendingsrett, sosialrett, pengekrav og fengselsrett.