Sulland Gruppen kjøper enda en harstadbedrift:

Solgte Bilskadesenteret

Sulland Gruppen har kjøpt 100 prosent av aksjene Bilskadesenteret Harstad.

Ansatte, nye og gamle eiere: Thor Mathiassen (t.v), William Salminen, Astrid Mathiassen, Kurt Jensen, Trond Jenssen, Sander Bjørnsund, Espen Valle, Marius Skaanevik, Marius Karlsen, Simen Evensen, Bent Kampen, Willy Salminen, Harald-Arne Karlsen, Bjørn Inge Fjordbakk, Arvid Sulland, Svein Arild Johnsgård, Ingar Paulsen, Leif Gunnar Rørvik, og Esben Haugli.   Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Kjøpesummen er ikke kjent, men for Arvid Sulland er dette den tredje bedriften han nå er eier av i Harstad. Fra tidligere har han kjøpt Sulland Harstad og Sulland Harstad Bmw.

– Dette er et viktig kjøp for oss, for karrosseri blir stadig viktigere og vi tror det er her den store veksten i bransjen kommer. Med dagens moderne biler blir det mindre service og vedlikehold, sier han.