Festspilldirektøren: Harstad trenger en black box

Festspilldirektør Ragnheidur Skuladottir er positiv til ny kino og bibliotek i Kaarbøkvarteret. Det vil også løse black box-floken.

havnesatsing: Festspilldirektør Ragnheidur Skuladottir (midten) tror utvikling i havna i Harstad, bare vil bringe med seg ny aktivitet til byen. Her med de to nyansatte i festspillene, Elizabeth Parra Ganteaume og Duncan Kennedy, som skal «infiltrere byen» på hver sin måte. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Den nye festspilldirektøren er halvveis i oppkjøringsåret mot sitt første festspill som direktør. Hun er full av lovord om hvordan hun i fjor observerte at Harstad forvandles til en helt unik festivalby under Festspillene.

– Alle harstadværinger bør klappe seg selv på skuldra over at de klarte det igjen, etter hvert festspill. Festivalen er stor for en by på denne størrelsen, og det er spesielt at Harstad tar ansvar for å lage fest for hele landsdelen siden vi er Festspillene i Nord-Norge. Dette er noe vi ønsker å legge enda mer til rette for i år, sier hun.