Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter

Fauske og Sørfold: 15.32: Politiet og Fjelltjenesten har gjennomført skuterkontroll i Fauske og Sørfold. Flere skutere påtruffet. Ingen skriftlige reaksjoner.

Sørkjostunnelen: 14.42: Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på hastighet ved Sørkjostunnelen. En mann i slutten av 30-årene fikk beslaglagt førerkortet etter å ha kjørt i 118 kilometer i timen i 80-sonen. Sak er opprettet. En annen bilfører fikk utstedt forelegg for å ha kjørt i 96 kilometer i timen.

Narvik: 14.37: Bilfører anmeldes etter å ha kjørt på rødt lys ved Amfi Narvik. 15.03: Mannen som kjørte på rødt lys ble ikke anmeldt for forholdet, men vedtok et forenklet forelegg.

Hamarøy: 13.56: Politiet har hatt trafikkontroll med mobilt kontrollsted. Totalt 22 førere kontrollert. En av disse blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring med falske skilter.

Tromsø: 13.37: Utrykningspolitiet observerte to kjøretøy, der den ene slepte den andre. På grunn av for kort tau, sommerdekk, manglende lys, manglende skilter og at bilen som ble slept fikk sleng flere ganger, ble førerkortene til begge førerne beslaglagt. Sak opprettes.

Mosjøen: 11.25: På Baustein har utrykningspolitiet og lokalt politi avholdt trafikkontroll med fokus på rus. 257 kontrollerte førere. Ingen med utslag.

Rana: 11.23: På Bleikvassli har politiet hatt ruskontroll av førere. 21 kontrollerte. Ingen med utslag.

Bodø: 10.52: Lokalt politi og utrykningspolitiet har avholdt kontroll med fokus på rus. Totalt 103 førere kontrollert. En med utslag over lovlig grense. Vedkommende har fått førerkortet beslaglagt. Sak opprettes.

Narvik: 10.08: Politiet har avholdt ruskontroll av bilførere i sentrum. 183 kontrollerte. Ingen med utslag.

Helgeland: 10.03: Varsom.no melder om stor snøskredfare (rød faregrad) i varslingsområdet Helgeland søndag. – Vis vett, vær varsom, melder politiet.

Bodø: 07.26: Slagsmål med to personer på Mørkved. Politiet har vært på stedet. Ene personen fraktet til legevakt for sjekk av mulig knekt nese. Politiet har opprettet anmeldelse på forholdet.

Tromsø: 05.20: Beruset mann i slutten av 60-årene innbragt fra sentrum. Vedkommende var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i arrest.

Bodø: 03.13: På riksvei 80 på Hunstad er en fører av personbil mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Føreren ble fremstilt for blodprøvetaking. Sak opprettes og førerkortet ble beslaglagt.

Bodø: 02.35: Politiet er i kontakt med en beruset person som hadde sovnet av på et utested i sentrum. Personen ble vekket, vurdert og gitt pålegg om å forlate sentrum.