Måtte vente over en time på koffertene

Da passasjerene fra kom ferie på Gran Canaria torsdag, måtte de vente lenge på å få utlevert bagasjen sin.

Illustrasjonsbilde  

nyheter

– Det tok en halv time før de første koffertene kom inn på bagasjebåndet. Mange var irriterte og mente det var altfor lite tilgjengelig personale. Så stoppet bagasjebåndet. Etter litt skruing kom båndet i gang igjen og leverte noen få kofferter. Så var det stopp igjen, forteller en reisende.

– Etter noe tid ble ti-tyve kofferter trillet inn, men 150 passasjerer trengte på for om mulig å finne sin koffert, forklarer vedkommende som mener det gikk over en time for enkelte, også barnefamilier med småbarn i armene, fikk bagasjen sin. – Service var totalt fraværende. Svært mange uttrykte rett og slett raseri over elendig service.