Harstad Bilglass Service og Rådhuset er miljøfyrtårn

Onsdag ble det utdelt diplomer til to som gjør en innsats for miljøet.

Tom Dischington fikk diplomet på vegne av Harstad Bilglass av ordfører Kari-Anne Opsal.   Foto: Øivind Arvola

nyheter

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifiseringsordning for både private bedrifter og konsern, samt kommuner og fylkeskommuner. Over 6400 små, mellomstore og store virksomheter i hele Norge er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn ble introdusert i Harstad i 2002, og medregnet Harstad Bilglass Service og Rådhuset, som fikk diplom onsdag, er det 22 godkjente Miljøfyrtårn-bedrifter fra ulike bransjer i Harstad. Målsetningen er at flere private bedrifter skal miljøfyrtårnsertifiseres, og kommunen jobber selv med å sertifisere alle kommunale enheter og avdelinger.