Dette jobbet politiet med fredag

  Foto: Gunnar Pedersen

nyheter

Tromsø: 17.29: Tre biler involvert i et trafikkuhell på Tromsøbrua. Nødetater på vei til stedet. Ikke meldt om personskader. Trafikken står for øyeblikket på grunn av uhellet. Oppdatering klokken 18.02: Kun materielle skader. Veien er åpen.

Balteskard: 17.19: Politiet har fått melding om brann i en bil på Balteskard i Tjeldsund. Brannvesen og politi på vei til stedet.

Kistrand: 16.51: Tre kjøretøy er involvert i et trafikkulykke på riksvei 80. Ingen personskader, og riksvei 80 er per nå stengt. Meldt om glatt kjørebane. Bilberger er bestilt. Politiet er på stedet. Oppdatering klokken 19.49: Riksvei 80 åpen for trafikk.

Kvalsundtunnelen: 16.17: Melding om en del kødannelser. Skyldes en trekkvogn som trenger bilberging. Politiet er på vei til stedet.

Kvæfjord: 14.06: Nødetatene rykker ut etter melding om trafikkulykke. To biler skal ha kollidert front mot front. Ifølge personer på stedet ser det ikke ut til å være noen skadet som følge av ulykken, melder politiet. Oppdatering klokka 14.35: Ingen personer skadet i ulykken. Kun mindre materielle skader. Partene fyller ut skademelding, melder politiet.

Umskartunnelen: 13.19: UP har avholdt trafikkontroll. Fem førere har fått forenklede forelegg for hastighetsovertredelse. Høyeste for 96km/t i 80-sone.

Harstad: 12.52: Politiet er på Havneterminalen etter melding om en person som ligger og sover på stedet. Viste seg og være en mann i 60-årene som hadde tatt seg en liten lur.

Sortland: 12.39: Utrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll i 50 sone. Syv førere ilagt forenklet forelegg grunnet høy hastighet. Høyeste hastighet målt til 60 kilometer i timen.

Tromsdalen: 09.27: Tre vogntog står fast i bakken mellom rundkjøringen ved Nova og Esso ved brufoten til Tromsøbrua. – Vi er på stedet og dirigerer trafikk, meldte politiet. Et kvarter etterpå gikk trafikken som normalt. Politiet understreker at det er svært glatt.

Sortlandsbrua. 09.10: Vogntog har problemer på sørsiden grunnet føret. Legger på kjettinger. Redusert fremkommelighet. VTS er varslet om at det trengs strøing.

Fauske: 09.05: Politiet har avholdt trafikkontroll. To førere har fått forelegg for kjøring på rødt lys.

Bodø. 09.01: Buss har sklidd inn i autovern i krysset mot Hunstadringen. En annen buss kommer seg ikke forbi. Meldes om glatt på stedet. Bussen ble berget og strøbil jobber med å strø området.

Rana. 08.32: Melding om trafikkulykke mellom brøytebil og personbil. En person fraktes til lege for sjekk.  Det meldes om meget glatt på stedet. Veien forblir stengt til strøbil har fått strødd området. Personbil er berget.

Tromsø 07.40: Politiet melder om et vogntog med stans på Tromsøbrua. Det skal stå ved Ishavskatedralen. Politiet dirigerer trafikken frem til vogntoget kommer seg videre. Klokken halv ni hadde vogntoget kommet seg videre.

  Foto: Statens vegvesen

Mosjøen: 06.07: Melding om fest og høy musikk fra leilighet som holdt naboer våkne. Patruljen har vært på stedet og snakket med ansvarlig; han avslutter festen.

Tromsø: 01.23: Politiet rykket ut til en privat adresse etter melding om truende og beruset mann. Mannen ble innbragt og satt i drukkenskapsarrest og politiet oppretter sak.

Innhavet: 00.49: Cirka 7 km nord for Innhavet har en trailer kjørt ut av veien. Fører er våken, smerter i bein, ivaretas av helse på stedet.

Tromsø: 00.40: Politiet tilkalt etter innbruddsalarm på et spisested. Innbrudd var gjennomført og ingen var å stedet da politiet ankom. Innehaver kom til stedet og gjennomgår hva som er stjålet. Politipatruljen oppretter sak.