Unge i Harstad ønsker å gjøre karriere av spilling: – Mulig å leve av e-sport, sier Markus (14)

Markus Lindrupsen har stor tro på at e-sportmiljøet vil vokse og at det vil sikre stabil inntekt for den som spiller.

E-SPORT: 14-åringen Markus Lindrupsen (t.v.) tok turen til Harstad makers torsdag for å høre Nicholas Korsgård (t.h.) snakke om sitt liv og e-sport. Lindrupsen mener det går an å leve av e-sport hvis man har et brennende ønske om det.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

14-åringen Markus Lindrupsen spiller Counter-Strike: Global Offensive i tredjedivisjonen i Telialigaen (tidligere Telenorligaen).

Til nå har han tjent omtrent 900 kroner på e-sport. Torsdag hørte han og vennen Mikail Hind på foredraget til Nicholas Korsgård, trener for et av de største e-sportslagene i verden, om hvordan gjøre karriere i e-sport.