HMS-pris til Harstad Maskin

Harstad Maskin AS kåret til årets foregangsbedrift.

GOD PÅ HMS: Fra venstre Elisabeth Vollstad Moe (daglig leder), Maren Simonsen (HR-leder), Nils Kristian Johansen (prosjektleder), Roger Moe (prosjektleder), Ivar Martinsen (If Skadeforsikring) og Julie Brodtkorb (MEF). Foto: Runar Daler, Anleggsmaskinen 

nyheter

Prisoverrekkelsen for den landsdekkende kåringen fant sted i forbindelse med konferansen Arctic Entrepreneur på Gardermoen. Det er If Skadeforsikring og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) som står bak prisen som for første gang ble utdelt i år. Kåringen gjennomføres for å synliggjøre betydningen av et planmessig og aktivt HMS-arbeid (helse, miljø og sikkerhet), står det i en pressemelding fra MEF.


Trafikktelleren er på plass i tunnelen: – Oppsiktsvekkende høye og positive tall

Mandag kom trafikktelleren på plass i tunnelen. Tirsdag var første hele døgn trafikken ble registrert.

 

– Anleggsoppdrag innebærer en viss risiko. Da må vi alltid ha som mål at denne risikoen skal være minst mulig. Jeg opplever at Harstad Maskin er en bedrift der ledelse og ansatte jobber veldig godt sammen om HMS. Bransjen trenger slike bedrifter som går foran, sier Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF.