Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Rana: 19.32: Utrykningspolitiet har gjennomført kontroll ved Ranahallen. Fem bilførere gitt forenklet forelegg for kjøring i strid med skilting på stedet.

Harstad: 19.20: Bilfører i 30-årene mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand på E10 på Sandtorg. Vedkommende har fått førerkortet beslaglagt og sak er opprettet.

Tromsø: 19.01: Mann i 40-årene innbragt på grunn av beruselse ved Tromsø lufthavn, Langnes. Vedkommende forstyrret ro og orden ved å slå i buss og drosjer. Sak opprettes.

Harstad: 18.00-tiden: Ruset mann ved Kanebogen skole. Les mer om saken her.

Valnesfjord: 17.37: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll i 80-sonen. Syv forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet målt til 109 kilometer i timen.

Storsteinnes: 17.36: To personbiler kollidert ved Storsteinnes skole. Kvinne med tre barn i den ene bilen og en kvinne i den andre. Samtlige bragt til legevakt for sjekk. Skadeomfang er ikke kjent. 20.18: Kvinnelig bilfører i 50-årene anmeldt for brudd på vikeplikt og forårsaket biluykke. Førerkort beslaglagt.

Hundbergan: 16.52: Varebil med tilhenger står fast og skaper problemer på E8. Politiet på vei til stedet. Mindre kjøretøy kan passere. 17.01: E8 er åpen for trafikk.

Korgen: 14.16: Utrykningspolitiet har kontrollert 94 førere i promillekontroll. Ingen reaksjoner.

Sigerfjord: 14.20: Hvit/svart plastbåt funnet rekende. Tatt på land av melder. Merket er av Merilohy. Politiet søker eieren for å ta hånd om den.

Lavangsdalen: 11.50: Melding om trafikkulykke på E8 i Lavangsdalen. En personbil skal være involvert. Fører er oppegående. Trafikken sto i sørgående retning. Fører ble fraktet med ambulanse for sjekk. Bilberger kom til stedet hadde den ryddet klokken halv ett.

Bodø Grønnåsen: 11.46: Melding om elektrisk rullestol som kjører i feil kjøreretning mot byen. Vær obs, ba politiet og dro til stedet. Like etterpå kom meldingen: Da har vi fått stanset vedkommende.

Bognes: 11.31: En person funnet omkommet i branntomt på Bognes. Les mer her


Voldstrussel mot Harstad folkehøgskole: - Det er ubehagelig

Rektor Erlend Welander tror trusselen er ment å skape frykt, og at det ikke er reell fare for voldshandlinger.

 

Tromsø: 11.09: Sort/brun hund funnet på Gimle på Tromsøya/ Gimlebakken. Melder til politiet opplyser at den er mulig blanding av bordercollie og noe annet. melder har ikke hjerte til å slippe den ut igjen. Melder tar med hunden til veterinær for sjekk av chip.

Dunderlandsdalen E6: 10.48. Semitrailer har kjørt delvis av veien, men kom seg inn på en utkjøring og er ikke til hinder for trafikken.

Kråkmofjellet E6: 09.29: Vogntog sperrer begge kjørefelt. Entrepenør er på stedet. Ikke mulig for andre kjøretøy å passere. Klokken 1155 meldte politiet: Da er veien åpnet igjen.

Tromsø: 08.37: Melding om bilbrann utenfor Rema 1000 på Strandvegen. Det er ingen i bilen og det skal ikke være fare for spredning. Oppdatering: Branntilløpet ble slukket ved hjelp av pulverapparat. Ingen personskader. Sak vil bli opprettet.

Narvik: 08.21: Buss har kjørt i en lysstolpe ved domuskrysset på Frydenlund. Bilberging er i gang med å berge bussen. Har mistet veigrep ned bakken og truffet inn i trafikklyset. Siste oppdater fra politiet: Bussen stod helt i ro da den begynte å skli ned bakken, så det har vært lav fart involvert. 3-4 passasjerer i bussen. Ingen ble skadet. Bussen er fjernet. Politiet melder at det er svært glatt på veien.

Narvik: 08.15: To biler har vært involtert i et trafikkuhell ved Emmenes. Veien er stengt som følge av dette. 5 personer involvert. Første bil bremset for elg, bil bak kjørte inn i førstnevnte. Flere klager på smerter i nakke. 08.49: Da er bilene fjernet og vei åpnes. Vi forlater. Oppretter sak, melder politiet.

Reinelv: 08.00: Trafikkulykke, to personbiler involvert. En person er sendt med ambulansen for sjekk.

Bodø: 02.58: Patruljen har stanset og kontrollert en mopedist i Bodøsjøen. Mistanke om promillekjøring. Bevissikring utført og førerkort beslaglagt. Mannen i 30-årene blir anmeldt.

Tromsø: 02.34:  UP stanset bil etter fartsovertredelse. Det visste seg at fører ikke hadde gyldig førerkort og framsto ruspåvirket. Bevissikring foretatt og sak opprettet.

Bodø: 00.38: UP har stanset og kontrollert bilfører på Hunstad. Vedkommende fører (mann i 20-årene) framsto påvirket. Bevissikring er foretatt, førerkort tatt i beslag, sak opprettet.