Feiring hos S. Holand bilverksted: Har utvidet, men er lykkelig som liten

Bedriften er 44 år gammel, men denne uka feiret de et 30-årsjubileum. S. Holand bilverksted på Evenskjer har berget mange biler de siste tre tiårene.

Jubilerer: De har markert 30 år med bilberging, fra venstre Kenneth Norheim (sjåfør på bergingsbil), Svein Holand, verksmester Cato Nyheim, daglig leder Solveig Edvardsen og leder for berging, Geir Edvardsen. Like etter at bildet var tatt, måtte Norheim ut for å berge en bil med problemer.  

nyheter

Bedriftens historie tilhører en sønn, hans far og hans søster.

– Jeg jobbet i Grovfjord mekaniske verksted, der det også var noen bilreparasjoner. Bilstilsynet hadde sine bilsakkyndige ute på kontroll av verksteder i regionen. Da de kom til Grovfjord, var det en av dem som spurte om jeg ikke kunne etablere bilverksted på Evenskjer. Han mente det var behov for det, sier Svein Holand.