Dette jobbet politiet med søndag

  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Sortland: 21.10. Mann i 20-årene pågrepet, siktet for bruk av narkotika. Mannen er løslatt etter avhør.

Steine: 15.45. UP har avholdt fartskontroll på fv.815 ved Storfjord. Resulterte i 2 forenklede forelegg, melder Nordland politidistrikt.

Balsfjord: 14.30. Turgåere har meldt fra at de har utløst et mindre snøskred i området under Blåtinden. Ingen ble tatt i skredet. Politiet takker for slik info, og oppfordrer alle i lignende situasjoner om å melde fra slik at ikke redningsressurser brukes unødig.

Gildeskål: 14.10. UP har hatt trafikkontroll i Sundsfjorden. 1 bilfører (mann i 60-årene) stanset, blåste til over lovlig promillegrense. Bevissikring foretatt, sak opprettet.

Målselv: 14.00. Politiet har ilagt to bilførere forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring.

Ballstad: 13.00. En bil havnet i løpet av natta i fjæra ved Ballstadlandet. Bilen står nå under vann. Meldt til oss nå. Vi er i kontakt med fører som for øvrig oppgir å være uskadd. Vedkommende mistenkes for ruskjøring. Vi sikrer bevis i saken.

Mo i Rana: 12.00. UP har avholdt promillekontroll på Selfors. 108 fører ble kontrollert. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 09.00. Politiet har kontrollert 20 bilførere for promille på Stakkevollvegen. Ingen overtredelser.

Harstad: Natt til søndag. Melding om beruset dame som ligger på bakken. Patrulje til stedet og fant ei dame i 40 årene som var godt beruset. Hun er vurdert til å kunne ta vare på seg selv og kjøres hjem.

Kvinnen takket for skyssen hjem med å slå til en polititjenesteperson. Hun blir anmeldt for dette.

Politiet har rykket ut til en privatadresse etter melding om høy musikk og feststøy. Ei kvinne i 20 årene var ansvarlig for festen. Fått pålegg om å dempe musikken og støynivået og ta hensyn til naboene.

Politiet har avholdt promillekontroll i Kanebogen. 63 bilførere ble kontrollert og alle fikk kjøre videre.

Svolvær: Natt til søndag. Overstadig beruset person kastet ut fra utestedet. Politiet har sørget for at han kom seg trygt hjem.

Kines: Natt til søndag. Melding om brann i bygg. Skal være snakk om en fjøs og en låve som brenner. Ingen dyr i fjøset.

Litt senere melder Nordland politidistrikt at det er to hus overtent. Brann har startet slukking. Fått hentet ut en gassflaske fra ett av byggene.

Utpå morgensiden melder politiet: Hovedsakelig kontroll på brann, i den forstand at det som brenner får brenne ned, og at det ikke sprer seg ut til andre bygninger. Vil foregå slukkearbeid enda en god stund. Vi oppretter sak og den vil bli etterforsket. For tidlig å si noe om brannårsak.

Mo i Rana: Natt til søndag. Melding om brann i bil. Skal være full overtenning. Person i bilen kommet seg ut. Nødetatene på vei til stedet. Bilen er utbrent. Den flyttes ut til siden nå slik at annen trafikk kan passere. Vet ikke hva som har forårsaket brannen. Politiet har kontroll på fører. Vi mistenker kjøring i beruset tilstand. Vi tar ett avhør før vi foretar bevissikring. Anmeldes og får førerkortet beslaglagt.

Sandnessjøen: Natt til søndag. Vi har vært på privatadresse. To personer har vært involvert i ett slagsmål. Ingen skadet. En person fikk tilbud om å bli kjørt hjem. Ønsket ikke dette, men sparket til politibetjent. Vedkommende pågrepet og blir kjørt i arrest. Anmeldes.

Tromsø: Natt til søndag. En mann i 20 årene er bortvist fra et av byens utesteder pga. dårlig oppførsel.

Politiet har rykket ut til et av byens spisesteder etter melding om beruset dame på stedet. Viste seg å være ei jente i slutten av tenårene. Kjøres hjem til en slektning.

Melding om beruset person i sentrum. Patrulje til stedet og finner en mann i 20 årene. Han ble kjørt til legevakta og ble tatt hånd om av helsepersonell.

Sørkjosen: Natt til søndag. Politiet har rykket ut til en privatadresse etter melding om slagsmål. Patruljen er på stedet og har kontroll. Foretar avhør og undersøkelser.