Svært få kjenner boligmarkedet i Harstad mer intimt enn Martynas

Ingen kjenner boligmarkedet like godt som Martynas Milkevičius. Han var innom 400 boliger i 2019.

FOTOGRAF: Martynas Milkevičius fra Vilnius i Litauen lever av å fotografere hus og leiligheter i Harstad og omegn. Han var innom 400 boliger i fjor, noe som krever stor arbeidskapasitet.  Foto: Privat

– Hjemme var jeg omringet av musikk og kunst.

Martynas Milkevičius
nyheter

I løpet av fem intense dager i uka fotograferer Milkevičius et sted mellom 10 og 25 hus og leiligheter i Harstad-distriktet. Ofte betyr det lange dager.

– Noen ganger kan det være utfordrende å komme i mål. Iblant får jeg ordre på tre store hus som må fotograferes på én dag. Selv om jeg er fornøyd med inntekten, er det ikke det som betyr mest. Man skal trives med det man gjør. Og jeg liker jobben, sier han.