Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Andøy: 19.55. RV82 v/ Buksnes: Melding om en bil som har kjørt ut av veien. Bilen ligger nå i grøfta. Ikke alvorlig personskade. Politi og ambulanse rykker ut til stedet. Oppdateres.

Litt senere melder Nordland politidistrikt: Mann i begynnelsen av 70 årene som var fører. Hadde et illebefinnende. Førerkortet er derfor beslaglagt inntil videre. Han var bevisst og uskadd.

Sandnessjøen: 19.50. Novikveien. Melding om påkjørsel av en fotgjenger. Skal ha blitt påkjørt av en personbil. Fotgjenger fremstår ikke som alvorlig skadd. Politi og ambulanse på vei til stedet. Oppdateres.

Litt senere melder politiet: Fotgjenger klager over smerter i hofte og føtter. Fraktet til legevakt av ambulanse.

Politiet har foretatt undersøkelser på skadestedet. Ut i fra opplysninger skal fotgjengeren ha krysset veien over et gangfelt. Politiet oppretter sak på forholdet og førerkortet til fører av bil blir beslaglagt.

Tromsø: 19.00. Stakkevollvegen. Utrykningspolitiet har avholdt promillekontroll der 61 bilførere er kontrollert. Ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 15.30. Trafikkuhell på Ytteren. Fv.12. Påkjørsel bakfra. 2 personer involvert. En klager over smerter i nakken. Begge tatt med til lege for sjekk, melder Nordland politidistrikt.

Fauske: 15.15. Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll på E10 ved Grundstad. Resultat: 8 forenklede forelegg, høyeste måling 77 km/t i 60 sonen, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 1412: Politiet i Harstad har i ettermiddag gjennomført fartskontroll i 30-sonen i St. Olavs gate. - Det ble utstedt fem forenklede forelegg. Høyste målte hastighet var 44 kilometer i timen.

Tromsø: 1405: I en fartskontroll på Kvaløysletta oppdaget politiet 11 overtredelser. Dette resulterte i forenklede forelegg og en anmeldelse da en person ikke ville vedta forelegg. Høyeste målte fart var 60 km/t i 50-sone.

Sortland: 1345: Politiet har gjennomført promillekontroll på RV-85 ved Strand. 57 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Mo i Rana: 11.47: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll på Ytteren. 20 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Tromsdalen: 09.40: Politiet har fått melding om et funnet hund av type cocker spaniel. Svart og hvitfarget. Finneren har tatt vare på hunden. Eier bes ringe 02800.

Harstad: 09.08: Politiet har hatt promillekontroll på Sama onsdag morgen. - 52 sjåfører ble kontrollert, ingen utslag.

Harstad: 08.52: Politiet har fått melding om et busshavari på Trondenesveien ved Hagebyen skole. Les mer her

Kåfjord: 07.22: En utenlandsk trailer sperret tidlig onsdag morgen E6 ved Kåfjordbergan. Det skal ikke være andre kjøretøy involvert. Bilberging er bestilt og trafikken dirigeres på stedet, sier politiet rundt klokken 09. Klokken 1030 sier politiet at traileren er flyttet på og står på en slette der kjøretøy kan passere.

Bodø: 08.42: Politiet har gjennomført kontroll ved Østbyen skole. To førere fikk tilsnakk etter å ha stanset i "stans forbudt"-sone.