Smaksverket i Kvæfjord reiser til Europas største matmesse i Berlin:

– Det blir hektiske dager

Torsdag reiser fire spente kokker til Grüne Woche i Berlin. Her skal de tilby lokalprodusert mat på messen som tiltrekker seg 400.000 besøkende årlig.

REISEKLAR Ørjan Thomassen (t.v.) Joakim Henriksen og Othelia Botnermyr er klar for å delta på matmessen Grüne Woche som starter til helgen. Daglig leder Jørn Bonnier var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Eier og kjøkkensjef Ørjan Thomassen, soussjef Joakim Henriksen og elev Othelia Botnermyr ved Rå videregående skole gjorde tirsdag de siste forberedelsen før avreise, der også eier og daglig leder Jørn Bonnier blir med.

– Dette er første gang vi deltar på denne messen, og er naturligvis spente på hva som møter oss, sier de tre vi møter i lokalene til smaksverket på Borkenes.