Harstads innflytterteam vekker oppsikt: – Et knallbra initiativ, sier næringsdirektør Lene fra Tromsø

Fungerende direktør for Næringsforeningen i Tromsøregionen, Lene Wium, er blant de mange i landsdelen som har latt seg inspirere av Harstads nye innflytterteam.

SKRYTER: Lene Wium og andre næringsforeningstopper i landsdelen lot seg imponere da Harstads Ole-Jonny Korsgaard informerte om innflytterteamet i forrige uke. – Mange sa at de ville vite mer, og ønsker å se nærmere på om dette er noe for deres egen region, sier Wium. Denne uken skal prosjektet bli presentert nærmere for Harstadregionens næringsliv. Foto: Næringsforeningen i Tromsøregionen 

nyheter

Til nå har rundt 30 lag og organisasjoner meldt seg til tjeneste for kommunens innflytterteam. Men også utenfor regionen har nyvinningen skapt entusiasme.

– Jeg synes det er et kjempebra initiativ. Jeg har snakket med mine medarbeidere i Tromsø, og vi kommer til å gjøre noe i samme duren, sier fungerende direktør for Næringsforeningen i Tromsøregionen, Lene Wium.