Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Bodø: 21.50. Bil stjålet fra parkeringsplassen ved Bodø lufthavn i løpet av ettermiddagen. Bilen er en sølvfarget Opel Corsa med http://reg.nr XK16211. Ved påtreff, ring politiet på 02800.

Lønsdal: 16.50. E6: Flere vogntog står fast. Vi er på stedet sammen med bilberger. Vegen er sperret, men vi dirigerer trafikk forbi så snart vi kan, melder Nordland politidistrikt.

Veien er åpen for fri ferdsel.

Karlstad: 16.00. Personbil kjørt av veien og havnet på taket, glatt og sporete på stedet, ikke meldt om personskade, fører er en kvinne i femti-årene, politiet jobber på stedet, veien er åpen, melder Troms politidistrikt.

Olderdalen: 14.45: Politiet fikk melding om trafikkulykke mellom to personbiler på E6 i Olderdalen, Kåfjord. 3 personer involvert. De er ute av bilene og tas hånd om av ambulanse på stedet. Veien var stengt i en kort periode, men er nå åpen for trafikk, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 14.00. En buss skal ha havnet i rekkverket ved oppkjøringen til Høgda, melder en tipser. Bergingsvogn skal være på stedet, men det er en del biler som står i kø i området, melder tipser.

Målselv: 09.41: Melding om en elg som er påkjørt ved Målselvbrua, E6. Elgen er død. Vegtrafikksentralen er varslet og entreprenør er på tur til stedet. Elgen ligger i veibanen. Politipatrulje er på vei mot stedet. Bilen fikk store materielle skader.

Tromsø: 08.49: Politiet har avholdt trafikkontroller ved Mortensnes skole, Prestvannet skole og Tromsdalen skole. Totalt ble 25 bilførere kontrollert. Ingen reaksjoner ble utstedt.

Sandnessjøen: 08.42: Nordvikveien ved krysset Stamneshallen: Syklist påkjørt. Kjørt til sykehus av bilfører. Patrulje på sykehus og snakker med fornærmede. Fornærmede klager på smerte i en fot. – Vi vet ikke mer om hva som har skjedd for vi har fått snakket med de involverte, skriver politiet.

Skjervøy: 08.42: 19 bilister kontrollerte mtp promille, ingen overtredelser.

Skibotn: 08.16: 17 biler kontrollert på morgenen med tanke på førerkort og promille. Alt ok.

Tromsø: 07.17: Trafikkuhell på Storelva, to biler involvert. Det er ikke behov for ambulanse da det ser ut til å ha gått bra med de involverte. Oppdatering: Fører av den ene bilen anmeldes for vikepliktsbrudd.

Bodø: 07.15: Det har i løpet av natten blitt stjålet en bil fra Bertnes-området. En rød Toyota Yaris med regnr. XV 61198. Ved observasjon, ring politiet på 02800.

Litt senere melder politiet: Bil funnet. Vi har en mistenkt som vi tar avhør på. Bileier har fått nøkkel tilbake.