Dette jobbet politiet med søndag

nyheter

Tosen: 18.28: Melding om trafikkulykke i nærheten av Tosentunnelen. Ett kjøretøy involvert. Begge personene i kjøretøyet er våken og orientert. Nødetater på vei til stedet.

Harstad: 15.30: I halv firetiden søndag rykket politiet ut i retning brannstasjonen etter flere meldinger om en mørkkledd mann observert gående langs riksvei 83 mot Amfi Kanebogen. – Vedkommende ønsker vi å stanse for å sjekke om alt er ok, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt.

Bø og Øksnes: 13.35: Melding om bil som har havnet på taket i Ryggedalstunnelen. Ikke meldt om personskade. Politi og ambulanse på vei til stedet. 13.59: Politi og ambulanse har ankommet stedet. De involverte personene har forlatt stedet. Politiet forsøker å komme i kontakt med dem.

Storslett: 11.30: 16 bilførere har blåst i promillekontroll, og alle som en fikk fortsette på sin ferd.

Hatteng: 10.21: Det oppstod et mindre branntilløp i en lastebil. Det ble raskt slukket. To personer skal ha pustet inn noe røyk, og blitt tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet.

Bodø: 10.41: Utrykningspolitiet har hatt promillekontroll ved Bodøtunnellen. En fører er mistenkt for promillekjøring, og bevissikring er iverksatt.

Harstad: 10.11: 38 førere kontrollert i en promillekontroll. Kontrollen førte ikke til noen reaksjoner.

Finnsnes: 08.02: Politiet har avholdt promillekontroll, hvor syv bilførere ble kontrollert. Promillekontrollen førte ikke til noen reaksjoner.

Tromsø: 04.26: To menn er pågrepet og satt i arrest siktet for vold mot en taxisjåfør. Volden skal ha skjedd i forbindelse med en tur. Sjåføren er på legevakta med mindre skader i ansiktet.

Andenes: 02.41: Politiet har gjennomført promillekontroll i sentrum. Tolv førere kontrollert. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 02.29: Politiet ble tilkalt av dørvakter på et utested. En beruset kvinne utagerte og nektet å forlate. Hun ble kjørt inn og satt i drukkenskapsarrest.

Tromsø: 01.58: Politiet mottok en melding om ordensforstyrrelse på et utested. Politiet rykket deretter ut til stedet. En mann ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Mannen anmeldes av dørvakter på stedet.

Tromsø: 01.37: Politiet ble tilkalt etter en voldsepisode i sentrum. En mindreårig er siktet for bruk og besittelse av narkotika. En annen mindreårig anmeldes for vold. Foreldrene er også varslet.

Harstad: 01.33: Etter klager fra flere naboer om støy oppløste politiet en fest med mindreårige til stede.

Bodø: 00.32: Melding om slagsmål på utested i Bodø. Skal være fire personer involvert. Vaktene på stedet har grepet inn. Politiet er på vei. 00.43: Politiet har kontroll på stedet. En person har pådratt seg et kutt over øye. Han blir ivaretatt av helsevesenet. Politiet oppretter sak og gjør videre etterforskning.

Tromsø: 22.40 (11. januar): Etter klager fra naboer har politiet avsluttet en ungdomsfest med mange mindreårige festdeltagere.