Fire trailere involvert i dødsulykke

To av sjåførene i sammenstøtet på Hamarøy onsdag kveld omkom, varsler politiet.

  Foto: Politiet

nyheter

Klokken var 22.30 da politiet fikk melding om en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Tømmernes i Hamarøy kommune. Til sammen fire trailere var involvert. To trailere var kollidert front mot front. Ytterligere to trailere har kommet fra sørsiden og den ene har kjørt inni den forankjørende, mens den andre klarte å styre eget kjøretøy ut i grøfta. Alle fire kjøretøy er norskregistrerte, opplyser ordensmakten.

Les også: Forsikringsoppgjør ender i retten

To av de fire sjåførene omkom på stedet. En svensk statsborger i 30-årene, bosatt i Nordland, og en mann i 50-årene bosatt i Troms. De pårørende er varslet. De andre to involverte betegnes som lettere skadd og ble kjørt til Nordlandssykehuset i Bodø.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, etterforskning pågår. Det rapporteres for øvrig om glatt veibane og til dels vanskelige kjøreforhold på stedet, melder politiet.

Les også: Nå iverksettes det strakstiltak mot narkoproblemene i byen

Gjennom natt til torsdag ble det gjennomført tekniske undersøkelser på stedet i samarbeid med Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen. De involverte kjøretøy skal undersøkes ytterligere.

Saken etterforskes videre av Innhavet lensmannskontor.