Jonas på pub i Harstad

Harstad Arbeiderparti har hyret Ap-leder Jonas Gahr Støre til politikerpub.

HVA ER DU OPPTATT AV? Det spørsmålet skal Jonas Gahr Støre stille på Ludo 13. januar. 

nyheter

13. januar kommer Støre til åpent møte på Ludo Bar & Scene. Han skal holde innledning, og så ønskes det innspill til programarbeid. – Hva er du opptatt av? Hva er viktig for deg, spør partiet.

Det er aldersgrense 18 år på arrangementet. Dersom man er under 18 år, må man ha verge på stedet, melder Harstad Arbeiderparti.


Norwegian innfører betaling for håndbagasje som ikke får plass under setet

Endringen trer i kraft i februar, og betyr at hvis du har med deg trillekoffert som må plasseres i hattehyllen - så er ikke det lenger gratis.

 

I Sentios partibarometer for fjerde kvartal 2019, utført for Nettavisen og flere andre medier, går Arbeiderpartiet litt frem, 0,4 prosentpoeng, til 23,5 prosent. Men dette er langt under valgresultatet i 2017, da partiet fikk 27,4 prosent av stemmene.

– Dette er stabile, men for svake tall for oss. Nå er vi i gang med et nytt år, hvor noe av det viktigste blir å utvikle politikk for et mer rettferdig Norge med bedre velferdstjenester, nye arbeidsplasser og reduserte klimagassutslipp, sier Aps partisekretær, Kjersti Stenseng, til Nettavisen.

– Vi har klare ambisjoner om å løfte oss fram til stortingsvalget neste år, slik at landet får en ny regjering. Det har jeg troa på at vi skal klare, sier Stenseng.