Hanna nominert som årets influenser

Hanna Sundquist fra Harstad med i Vixen Awards-kåring.

KAN VINNE PRIS: Hanna Sundquist jobbet målbevisst for å nå drømmen sin om en gang å bli sjef i trendmagasinet Shape Up. På Momentum-konferansen fortalte hun sin historie om hvordan hun lyktes. Foto: Frank R.Roksøy. 

nyheter

Sundquist er redaksjonssjef for Shape Up, personlig trener og instruktør. Nå er hun nominert som årets influenser innen kategorien trening og helse til den årlige prisutdelingen. I kategorien konkurrerer hun blant annet mot Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand, Pia Seeberg og Treningsfrue – Camilla Aastorp Andersen.


Hanna bestemte seg for å bli sjef som 16-åring: – Jobben jeg har i dag var drømmen min

Allerede da hun var 16 år satte hun seg mål om en gang å bli sjef i treningsmagasinet Shape Up. I dag er hun redaksjonssjef i magasinet.

 

Vixen Awards kårer de som har best påvirkning gjennom innhold de skaper og deler, enten det er i egne kanaler eller i sosiale medier. Det er opp til publikum å nominere sine favoritter i en rekke ulike kategorier. Topp 50 nominasjoner i hver kategori går deretter videre til juryens vurdering. Juryen finner frem til inntil 15 semifinalister i hver kategori før publikum kan stemme i utvalgte kategorier. Her teller publikums stemmer 40 prosent mot juryens 60.